Categorie: General Shopping Day

Shopping Day


29 april 2023

Shopping Day 2023 opnieuw in franse stijl

Op zaterdag 29 april van 10 tot 18 uur organiseert het Economisch Huis Oostende samen met de handelaarsbond Belle Epoque de vertrouwde Shopping Day. Die vindt plaats in de Alfons Pieterslaan in het hartje van de Belle Epoquewijk. Dit jaar wordt deze, net zoals vorig jaar, in een nieuw jasje gestoken door vijf studenten Eventmanagement van de Hogeschool VIVES Kortrijk.  De wijk wordt omgetoverd in een ‘Brise Artistique’ met de charme van weleer. 

Alfons Pieterslaan in ‘Brise Artistique’-sfeer 

De handelaars van de Belle Epoquewijk dompelen je onder in de authentieke sfeer van ‘Brise Artistique’. Er valt heel wat te beleven tijdens deze Shopping Day. Naast standen van verschillende lokale en externe handelaars kan je ook van muzikale bands genieten. Verder brengt de vele animatie een sfeer voor jong en oud. Tot slot stellen kunstenaars hun werken tentoon op het pleintje aan de kerk.

Samenwerking met studenten Eventmanagement 

Het Economisch Huis Oostende werkt dit jaar samen opnieuw met zes studenten Eventmanagement aan de Hogeschool VIVES Kortrijk om het gebeuren in goede banen te leiden en het geheel in een ‘Frans’ jasje te stoppen.

<< Terug naar evenementen

Volledige kalender bekijken